• Verf mengservice
  • Super groot assortiment
  • A kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Échte winkel in Oldebroek

Dekkende buitenbeits

Om je (buiten)hout tegen weer en wind te beschermen kan het gebeits worden. Er zijn verschillende soorten buitenbeits, zoals dekkende buitenbeits en niet dekkende buitenbeits. Het verschil is dat door het aanbrengen van niet dekkende buitenbeits de houtstructuur en -nerven nog zichtbaar zijn, in tegenstelling tot dekkende buitenbeits die niet 'doorzichtig' is. Met dekkende buitenbeits geeft jouw tuin niet alleen meer kleur en sfeer, maar worden je tuinmeubelen ook beschermd tegen weer en wind. De levensduur van je tuinhout wordt dus verlengd. Buitenbeits trekt in het hout, waarmee het tuinhout van binnenuit wordt beschermd tegen vuil, vocht en zonlicht.

Toepassingen van dekkende buitenbeits

Buitenbeits kan worden toegepast op alle soorten (buiten)hout. Door het aanbrengen van buitenbeits geef je jouw tuin meer kleur en sfeer. Het beitsen van hout is op verschillende onderwerpen toepasbaar, zoals op een tuinmeubel, schutting, terras, of tuinhuisje.

Dekkende buitenbeits in verschillende kleuren

Dekkende buitenbeits is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleur van een beits is erg bepalend voor het uiterlijk van je tuin. Voor het beitsen van je tuinhout raden wij de 2,5 liter Wijzonol houtbeits aan. Deze dekkende buitenbeits is leverbaar in 14 gangbare kleuren. Houdt er bij de keuze voor de beitskleur rekening mee dat hoe donkerder de buitenbeits kleur, hoe beter het hout beschermd is tegen UV-straling. De bescherming tegen vocht en vuil is daarentegen bij alle kleuren buitenbeits gelijkwaardig.

Assortiment dekkende buitenbeits

Dekkende buitenbeits