• Verf mengservice
  • Super groot assortiment
  • A kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Échte winkel in Oldebroek

Buitenbeits aanbieding

Geef je tuinhuis, schuur, hekwerk, schutting, tuindeuren of tuinmeubelen een sfeervolle look, een langere levensduur en een optimale bescherming tegen houtrot, UV-straling en weersinvloeden. Dit kan met buitenbeits van Wijzonol. Maak gebruik van onze buitenbeits aanbieding.

Wijzonol buitenbeits aanbieding

Bij De Grote Schuur is de buitenbeits altijd scherp geprijsd. In onze verfwinkel vind je 2,5 liter Wijzonol dekkende buitenbeits voor slechts 35 euro. Deze buitenbeits aanbieding is leverbaar in 14 gangbare kleuren.

Waarom gebruik maken van deze Wijzonol buitenbeits aanbieding?

Door uitstekende hechting en een hoge laagdikte van deze Wijzonol buitenbeits bereik je een duurzame bescherming en een prachtige dekking, met minder lagen en zonder grondverf! Wijzonol dekkende buitenbeits is bovendien extreem goed bestemd tegen vocht. Bewerkt tuinhout met buitenbeits werkt vochtregulerend: het vocht kan er wel uit, maar niet in. Tot slot raden we je aan om tuinhout rondom te behandelen. Zo krijgt vocht geen kans, voorkomt je houtrot en wordt de levensduur nog langer!

Profiteer van de buitenbeits aanbieding en geef je tuin weer kleur!

De kleur van een beits is erg bepalend voor het uiterlijk van je tuin. Gebruik één van de 14 verschillende Wijzonol dekkende buitenbeits kleuren om het tuinhout in je tuin nieuw leven in te blazen. De buitenbeits geeft jouw tuin niet alleen meer kleur en sfeer, maar met deze buitenbeits aanbieding worden je tuinmeubelen ook beschermd tegen weer en wind en wordt de levensduur verlengd. De buitenbeits beschermd het tuinhout van binnenuit tegen vuil, vocht en zonlicht. Houdt bij de keuze voor de beitskleur in gedachte dat hoe donkerder de buitenbeits kleur is, hoe beter het tuinhout beschermd is tegen UV-straling. De bescherming tegen vocht en vuil is bij alle kleuren buitenbeits gelijkwaardig.

Voor het beitsen van je tuinhout raden wij de 2,5 liter Wijzonol dekkende houtbeits aan. Deze buitenbeits aanbieding is leverbaar in 14 gangbare kleuren. Een ander topproduct is de Cetabever Meesterbeits.

Bekijk onze webshop!

Bekijk onze schildertips!