• Verf mengservice
  • Super groot assortiment
  • A kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Échte winkel in Oldebroek

Muurverf

In de winkel van De Grote Schuur is het mogelijk om de muurverf op kleur te laten mengen. De winkel is gevestigd in Oldebroek, maar het is ook mogelijk om de muurverf online te bestellen via de webshop. Doordat we de verf zelf mengen houden we de prijs laag en is de verf snel klaar. Kies je favoriete kleur en plaats een bestelling.

 

Laat de juiste muurverf op kleur mengen

Wanneer je thuis een nieuwe kleur op de muren wilt verven, is het natuurlijk ideaal dat je de muurverf in de perfecte kleur kunt laten mengen. Geef jij de voorkeur aan een neutrale verfkleur, zoals de verfkleur antraciet of kies je liever voor een frisse kleur op de muur? De mogelijkheden zijn eindeloos! Het is naast muurverf ook mogelijk om andere soorten verf op kleur te mengen. Denk hierbij aan professionele merken, zoals Van Schildt, Finess en verf van Wijzonol. Ook de populaire Sikkens-verf kunnen we op kleur mengen. Hiervoor heb je de keuze uit de kleuren op de kleurenkaart van Sikkens-verf.  

Kies je favoriet kleur uit ons brede assortiment

In onze verfwinkel heb je keuze uit tal van kleuren om de muurverf op kleur te laten mengen. Kies je favoriete kleur en bestel de juiste verf in onze webshop. Onze mengservice is snel dus je bestelling wordt snel bij je thuis bezorgd. Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31(0)525-633069 voor vragen of advies over de verfkleuren.