• Verf mengservice
  • Super groot assortiment
  • A kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Échte winkel in Oldebroek

Metaalverf

De naam zegt het al; metaalverf is een verfsoort speciaal voor het opknappen en beschermen van metaal. Verf voor metaal hecht beter aan dit materiaal dan gewone verf dankzij de speciale eigenschappen. Dat maakt dit de ideale verf wanneer je in no time jouw metalen spullen een make over wilt geven. Ook ideaal: roest, krassen en slijtage zijn met deze verf verleden tijd. Dit product is namelijk een primer en aflak in één!

Laat metaal weer glanzen

Metaalverf laat metaal niet alleen glanzen. Het staat ook bekend om zijn beschermende en roestwerende eigenschappen. De verf is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor veel soorten metalen. Hierbij kan je denken aan ijzer, zink, koper, staal, aluminium en metaal. Dat maakt het dé verf om gietijzeren stoelen of hekwerk binnen no time een nieuwe, beschermde look te geven. Voor je begint met verven is het wel belangrijk dat de roestplekken en verfresten eerst verwijderd worden. Met een staalborstel bijvoorbeeld.

Metaalverf

Bestel in onze webshop

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij De Grote Schuur vind je een divers aanbod van metaalverven in diverse kleuren. Klassiek zwart, koningsblauw of hoogglans wit; er is altijd een metaalverf geschikt voor jouw verfklus. Daarnaast heb je de keuze uit kwaliteitsmerken en producten als Hammerite, Dulux en Sikkens Rubbol XD Gloss. Allemaal voor een scherpe prijs. Voor ons verfassortiment hanteren wij namelijk kortingen die op kunnen lopen tot 60%. Indien je twijfelt over welke metaalverf het meest geschikt is voor jouw verfklus, dan adviseren onze medewerkers je graag!

Metaalverf kopen in onze verfwinkel

Wil je goedkope metaalverf kopen? Kom dan eens langs in onze winkel in Oldebroek. Wij bevinden ons aan de Hogenbrinkweg 17 en zijn 6 dagen per week geopend. Bekijk ons assortiment liever wanneer het je uitkomt? Bestel de verf naar keuze dan in onze webshop. Na betaling heb je jouw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Voor meer informatie of advies kan je contact met ons opnemen via info@groteschuur.nl of 0525 63 30 69. Wij helpen je graag bij de keuze voor de juiste metaalverf.