• Verf mengservice
  • Super groot assortiment
  • A kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Échte winkel in Oldebroek

Metaalverf

De naam zegt het al; metaalverf is een verfsoort speciaal voor het opknappen en beschermen van metaal. Verf voor metaal hecht beter aan dit materiaal dan gewone verf dankzij de speciale eigenschappen. Dat maakt dit de ideale verf wanneer u in no time uw metalen spullen een make over wilt geven. Ook ideaal: roest, krassen en slijtage zijn met deze verf verleden tijd. Dit product is namelijk een primer en aflak in één!

Laat uw metaal weer glanzen

Metaalverf laat metaal niet alleen glanzen. Het staat ook bekend om zijn beschermende en roestwerende eigenschappen. De verf is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor veel soorten metalen. Hierbij kunt u denken aan ijzer, zink, koper, staal, aluminium en metaal. Dat maakt het dé verf om uw gietijzeren stoelen of hekwerk binnen no time een nieuwe, beschermde look te geven. Voor u begint met verven is het wel belangrijk dat de roestplekken en verfresten eerst verwijderd worden. Met een staalborstel bijvoorbeeld.

Metaalverf

Bestel in onze webshop

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij De Grote Schuur vindt u een divers aanbod van metaalverven in diverse kleuren. Klassiek zwart, koningsblauw of hoogglans wit; er is altijd een metaalverf geschikt voor uw verfklus. Daarnaast heeft u de keuze uit kwaliteitsmerken en producten als Hammerite, Dulux en Sikkens Rubbol XD Gloss. Allemaal voor een scherpe prijs. Voor ons verfassortiment hanteren wij namelijk kortingen die op kunnen lopen tot 60%. Indien u twijfelt over welke metaalverf het meest geschikt is voor uw verfklus, dan adviseren onze medewerkers u graag!

Metaalverf kopen in onze verfwinkel

Wilt u goedkope metaalverf kopen? Kom dan eens langs in onze winkel in Oldebroek. Wij bevinden ons aan de Hogenbrinkweg 17 en zijn 6 dagen per week geopend. Bekijkt u ons assortiment liever wanneer het u uitkomt? Bestel de verf naar keuze dan in onze webshop. Na betaling heeft u uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen via info@groteschuur.nl of 0525 63 30 69. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste metaalverf.