• Verf mengservice
  • Super groot assortiment
  • A kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Échte winkel in Oldebroek

Krijtverf

Krijtverf wordt steeds populairder. Niet gek, want deze verf is erg veelzijdig. Zo gebruikt u het bijvoorbeeld op muren, meubels of accessoires. De verf wordt veel gebruikt om oude meubels op te knappen of juist een verouderde uitstraling te geven. Door het matte, wat streperige eindresultaat, geeft u uw meubels namelijk in een handomdraai een authentieke uitstraling. 

Krijtverf: eindeloos toepasbaar

krijtverf

Eén van de vele voordelen van krijtverf is de veelzijdigheid. Deze verf is namelijk toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Uw houten kast, terracotta bloempot of muren geeft u eenvoudig een nieuwe look. Daarbij is het ook mogelijk om behang, canvas, metaal of muren te bewerken met dit soort verf. Omdat krijtverf zowel toepasbaar is op uw muur als op uw accessoires, kunt u deze qua kleur op elkaar afstemmen. Dat maakt deze verf uniek. 

Andere voordelen

Behalve de veelzijdigheid van deze verf, zijn er nog meer voordelen. Zo is het geverfde oppervlak snel klaar voor gebruik, aangezien de droogtijd van deze verf minimaal is. Daarnaast kunt u dit product laten mengen in alle beschikbare mengkleuren. Zo kunt u altijd aan de slag met een krijtverf die bij uw inrichting past. Ten slotte is de verf ook nog eens milieuvriendelijk en gemakkelijk te verwerken.

Tips voor het verwerken van krijtverf

De krijtverf in ons assortiment is van het kwaliteitsmerk Van Schildt. De verf is eenvoudig verwerkbaar, dekt uitstekend en is goed afwasbaar. U kunt de verf aanbrengen met een kwast of roller, maar het beste resultaat krijgt u met een platte kwast. U kunt dan het beste in één richting uitstrijken. Daarnaast is het belangrijk dat de krijtverf niet te dik wordt aangebracht. De krijtverf kan zowel verdund als onverdund gebruikt te worden. Of u de verf moet verdunnen of niet, hangt af van het resultaat dat u wilt bereiken. Om de echte klassieke uitstraling te krijgen, kunt u de verf het beste onverdund laten.

Goedkope krijtverf kopen

Wanneer u goedkope krijtverf wilt kopen, bent u bij De Grote Schuur aan het juiste adres. Onze verven zijn namelijk tot wel 60% goedkoper dan bij andere verfwinkels. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@groteschuur.nl of 0525 63 30 69. U bestelt de verf eenvoudig via onze website, of in onze verfwinkel aan de Hogenbrinkweg 17 in Oldebroek. Bestelt u online voor meer dan 70 euro, dan profiteert u van gratis verzending. Bestel uw krijfverf dus meteen bij De Grote Schuur!

Krijtverf bestellen