• Verf mengservice
  • Super groot assortiment
  • A kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Échte winkel in Oldebroek

Avis verf

Op zoek naar Avis verf? Avis verf van de Grote Schuur is ideaal om mee te verven! In onze webshop vindt u verschillende verfsoorten van Avis. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een Avis multi-primer of Avis blanke lak.

A-kwaliteit

Wist u al dat Avis hét merk is voor specialistische coatings en reinigingsmiddelen voor de vakman en de doe-het-zelver? Wanneer u producten van Avis aanschaft, kunt u er dus vanuit gaan dat u kwaliteit ontvangt. Heeft u nog geen idee welke Avis verf geschikt is voor uw klus? Vraag onze medewerkers dan gerust om hulp! Zij adviseren u graag over de verschillende producten uit ons assortiment.

Een goede basis met de Avis multi-primer

De verf van Avis is onder andere geschikt voor hout, metaal en kunststof. Bent u bijvoorbeeld van plan om een schutting te verven? Dan kunt u kiezen voor een Avis multi-primer. Een multi-primer van Avis is roestwerend en zorgt voor een mooie basis.

 Avis Multi-primer bestellen

 

Beschermen met Avis blanke lak

Ook kunt u kiezen voor een een blanke lak van Avis. De Avis blanke lak wordt bijvoorbeeld veel toegepast bij het beschermen van houtproducten, zoals een houten vloer. Niet voor niks gebruiken professionele schilders de producten van Avis voor de afwerking. Toch hoeft u geen professionele schilder te zijn om de producten te gebruiken. Deze zijn namelijk eenvoudig te verwerken.

Avis blanke lak bestellen

 

 

Avis verf kopen? Bestel bij de Grote Schuur!

Wilt u Avis verf kopen? Dat kan eenvoudig via onze webshop of in onze verfwinkel. Naast Avis verf hebben wij ook andere populaire merken verf in het assortiment. Zo kunt u bij ons ook Sikkens of Wijzonol verf kopen. Bestellingen boven de €70,- worden gratis verzonden. Wanneer uw bestelling is betaald, sturen wij uw bestelling binnen 2-3 werkdagen naar u op. U kunt dus snel aan de slag! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Avis verf.

 

Avis multiprimerAvis blanke lakAvis verf