• Verf mengservice
  • Super groot assortiment
  • A kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Échte winkel in Oldebroek

Avis verf

Op zoek naar Avis verf? Avis verf van de Grote Schuur is ideaal om mee te verven! In onze webshop vind je verschillende verfsoorten van Avis. Zo kan je bij ons onder andere terecht voor een Avis multi-primer of Avis blanke lak.

A-kwaliteit

Wist je al dat Avis hét merk is voor specialistische coatings en reinigingsmiddelen voor de vakman en de doe-het-zelver? Wanneer je producten van Avis aanschaft, kan je er dus vanuit gaan dat je kwaliteit ontvangt. Heb je nog geen idee welke Avis verf geschikt is voor jouw klus? Vraag onze medewerkers dan gerust om hulp! Zij adviseren je graag over de verschillende producten uit ons assortiment.

Een goede basis met de Avis multi-primer

De verf van Avis is onder andere geschikt voor hout, metaal en kunststof. Ben je bijvoorbeeld van plan om een schutting te verven? Dan kan je kiezen voor een Avis multi-primer. Een multi-primer van Avis is roestwerend en zorgt voor een mooie basis.

 Avis Multi-primer bestellen

 

Beschermen met Avis blanke lak

Ook kan je kiezen voor een een blanke lak van Avis. De Avis blanke lak wordt bijvoorbeeld veel toegepast bij het beschermen van houtproducten, zoals een houten vloer. Niet voor niks gebruiken professionele schilders de producten van Avis voor de afwerking. Toch hoef je geen professionele schilder te zijn om de producten te gebruiken. Deze zijn namelijk eenvoudig te verwerken.

Avis blanke lak bestellen

 

 

Avis verf kopen? Bestel bij de Grote Schuur!

Wil je Avis verf kopen? Dat kan eenvoudig via onze webshop of in onze verfwinkel. Naast Avis verf hebben wij ook andere populaire merken verf in het assortiment. Zo kan je bij ons ook Sikkens of Wijzonol verf kopen. Bestellingen boven de €70,- worden gratis verzonden. Wanneer je bestelling is betaald, sturen wij je bestelling binnen 2-3 werkdagen naar je op. Je kunt dus snel aan de slag! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Avis verf.

 

Avis multiprimerAvis blanke lakAvis verf